Coaste De Porc La Grătar

Coaste De Porc La Grătar
Coaste de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 7. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, piper măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste De Porc Cu Cireșe-Grătar, și Coaste De Porc La Grătar Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se scurge bine.
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați așchii de lemn pe elementul de căldură din partea dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați o tavă de folie de aluminiu de unică folosință pe elementul de căldură din partea stângă (neîncălzită).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Combinați boia dulce și următoarele 5 ingrediente (prin semințe de țelină) într-un castron mic. Se amestecă uleiul, oțetul și usturoiul pentru a forma o pastă. Clătiți și uscați coastele. Dacă doriți, îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paprika DulcePaprika Dulce
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Presărați ambele părți ale coastelor cu sare; frecați cu pastă de condimente. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Pastă De CondimentePastă De Condimente
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Așezați coastele, părțile cărnoase în jos, pe grătarul la foc direct; acoperiți și grătiți 10 minute. Întoarceți coastele și mutați-le la căldură indirectă, acoperind arzătorul stâng. Acoperiți și grătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți coastele de pe grătar; înfășurați cu folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Așezați coaste învelite în folie pe o foaie de copt; coaceți la 250 timp de 2 ore sau până când carnea începe să se îndepărteze de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Lăsați coastele să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
14
Se servește cu picături.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții7
Scor De Sănătate12
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista