Coapse de pui umplute cu ierburi și brânză
Coapsele de pui umplute cu ierburi și brânză sunt un דל פחמימות, felul principal. O porție conține 674 calorii, 48G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,59 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri de curcan umpluți cu ierburi cu brânză Cheddar, Coapse De Pui Cu Crustă De Ierburi, și Dijon-Coapse De Pui Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mediu, combinați pesmetul proaspăt, parmezanul, ouăle, Provolona, busuiocul tocat, pătrunjelul tocat, coaja de lămâie și rozmarinul. Așezați coapsele de pui, cu pielea în jos, pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat. Movilă 1/4 cană din umplutura de ierburi și brânză pe fiecare coapsă. Îndoiți părțile laterale ale coapselor peste umplutură pentru a o închide și legați fiecare coapsă de pui în 2 sau 3 locuri cu sfoară de bucătărie. Condimentează coapsele de pui cu sare și piper.
Aranjați coapsele de pui umplute pe o foaie de copt mare, cu margini și prăjiți timp de aproximativ 35 de minute, sau până se rumenesc.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute, apoi aruncați corzile și serviți.