Coajă De Plăcintă La Cuptor Cu Unt
Coaja de plăcintă coaptă cu unt este o vegetarian crustă. Această rețetă servește 8 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, apă cu gheață, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui la cuptor într-o coajă de plăcintă, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Fructe proaspete în coajă de Tortilla coaptă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați făina și sarea și pulsați pentru a amesteca.
Adăugați bucățile de unt și pulsați doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați apa cu gheață și pulsați până când aluatul începe să se unească. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și bateți-l într-un disc de 6 inci. Înfășurați discul în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul până la o rundă de 11 inci. Montați aluatul într-o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci și tăiați surplombul la 1 inch. Îndoiți în consolă și sertizați marginile. Înțepați fundul în mai multe locuri cu o furculiță. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 10 minute.
Căptușiți coaja de plăcintă cu o foaie de folie care se extinde cu 2 inci dincolo de placa de plăcintă. Umpleți coaja cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când marginile sunt ușor aurii.
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja timp de aproximativ 10 minute mai mult, sau până devin aurii și fierte.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.