Coacerea Pâinii: Noduri De Scorțișoară
Dacă 29 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: nodurile de scorțișoară ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție conține 177 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână lapte opărit, cartofi instant, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 104 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea Pâinii: Rulouri De Scorțișoară, Coacerea Pâinii: Pizza Cu Scorțișoară Dulce?, și Coacerea Pâinii: Rulouri Dulci Cu Mere De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În bolul mixerului de stand combinați apa și drojdia. Scufundați lingura în miere și folosiți-o pentru a amesteca amestecul de apă/drojdie până când mierea se dizolvă lingura. Puneți amestecul deoparte timp de zece minute până se spumează.
Adăugați mierea rămasă, ouăle, laptele, cartofii instant și făina de pâine. Frământați cu cârlig de aluat la viteză mică până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 4 minute.
Adăugați sare și unt și continuați să frământați până când untul și sarea sunt complet încorporate, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Stropiți o cantitate mică de ulei de măsline în punga cu fermoar. Formați aluatul în bilă (va fi foarte moale) și puneți-l în pungă, asigurându-vă că este acoperit cu ulei peste tot. Pune punga la frigider peste noapte.
A doua zi dimineață, scoateți punga din frigider și frământați ușor în timp ce sunteți încă în pungă, pentru a elimina aerul. Poate fi necesar să deschideți punga pentru a lăsa aerul să iasă; resigilați-l.
Lăsați punga să stea până când a ajuns la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
Reglați rafturile cuptorului în poziția superioară mijlocie și inferioară mijlocie și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Amestecați scorțișoara și zahărul într-o farfurie plată sau o tigaie. Suprafața de lucru a făinii.
Scoateți aluatul din pungă și frământați scurt. Împărțiți aluatul în 16 bucăți aproximativ egale.
Rulați fiecare bucată într-o frânghie de aproximativ 6 inci lungime, cu o suprafață de lucru înflorită doar atât cât este necesar pentru a împiedica aluatul să se lipească. Vrei ca frânghiile terminate să fie puțin lipicioase.
Rulați fiecare frânghie în amestec de zahăr/scorțișoară pentru a acoperi (vor tinde să se micșoreze în timp ce faceți acest lucru, nu vă faceți griji), apoi legați fiecare frânghie într-un nod și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Când se formează toate nodurile, presărați orice amestec rămas de zahăr/scorțișoară deasupra lor, adăugând scorțișoară / zahăr suplimentar, dacă doriți).
Acoperiți tigăile cu folie de plastic și lăsați-le deoparte să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Îndepărtați folia de plastic și coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Scoateți în raftul de răcire pentru a se răci sau serviți imediat.