Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Miere
Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 131 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Coacerea Pâinii: Chifle Dulci, Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci, și Coacerea Pâinii: Chifle Cu Brânză Indiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele până la fierbere într-o cratiță mică, apoi turnați-l în vasul mixerului dvs. de stand.
Adăugați unt și miere. Se amestecă ocazional pentru a încuraja untul să se topească. Când laptele s-a răcit până la călduț, adăugați drojdia și aproximativ 1/3 din făină și amestecați pentru a combina.
Lăsați amestecul să stea până când bule, doar câteva minute.
Adăugați restul de făină și sare și frământați cu cârligul de pâine până când amestecul este neted un elastic. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și presărați niște făină de porumb pe o foaie de copt. (Am folosit o tigaie cu un sfert de foaie pentru că am vrut ca chiflele să se atingă în timpul coacerii, astfel încât părțile laterale să fie moi. Folosiți o tigaie mai mare și întindeți chiflele dacă nu doriți să se atingă.)
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și împărțiți-l în 15 bucăți. Formați fiecare într-o bilă și așezați-le cu cusătura în jos pe foaia de copt. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ o oră. Când chiflele au crescut, coaceți la 350 de grade până devin aurii, aproximativ 25 de minute.
*Dacă nu aveți drojdie de pizza, puteți folosi drojdie uscată instantanee sau activă. În acest caz, lăsați aluatul să crească o dată în castron, apoi dați-l cu pumnul în jos și formați rulourile și lăsați-le să crească a doua oară înainte de coacere.