Coace de porumb festonat
Coacerea de porumb festonat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 5 porții cu 439 de calorii , 12 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesmet, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 47% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Cartofi Scalloped cu parfum de cimbru , Coace de porumb de toamnă și Briose din porumb cu porumb proaspăt .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căleți ardeiul verde și ceapa în 4 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă pesmetul moale, porumbul și ouăle.
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Topiți untul rămas; se amestecă cu pesmet uscat.
Se presară peste caserolă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când un termometru arată 160°.