Clatite Mexicane De Cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați clătitele mexicane de cartofi. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 150 de calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, amestec de condimente taco, guacamol și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite mexicane de ciocolată cu Dulce de Leche, Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), și Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și radeți fin cartofii într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de condimente taco; se amestecă pentru a combina.
Încălziți tigaia de 12 inci (de preferință fontă) la foc mediu.
Adăugați ulei; întoarceți tigaia pentru a acoperi.
Formați amestecul de cartofi în 4 chiftele. Strângeți excesul de umiditate între degete; așezați în tigaie. Cu pancake turner, apăsați în jos pe fiecare clătită. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie; așezați 2 clătite pe fiecare farfurie de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Pentru a bracona ouă, umpleți cratița de 2 litri cu câțiva centimetri de apă și un strop de oțet alb.
Se încălzește până la foc mic (ar trebui să existe bule pe tot fundul și în interiorul cratiței, dar nu apar bule la suprafață). Rupeți 1 ou într-un vas mic. Folosind spatula sau lingura de lemn, face un jacuzzi în apă. Glisați cu grijă oul în centrul vârtejului. Gatiti oul 3-5 minute sau pana cand oul este alb si se clatina putin.
Scoateți oul cu lingura cu fante; așezați pe farfurie. Repetați cu ouăle rămase.
Puneți 1 lingură de guacamol pe fiecare clătită. Se acoperă fiecare cu 1 ou pocat.
Presărați blaturile cu sare, piper și coriandru rupt.