Clatite De Dovlecei

Clatite De Dovlecei
Clatite dovlecel ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1349 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 24%. Clatite De Dovlecei, Clatite De Dovlecei, și Clatite De Dovlecei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Radeți dovleceii într-un castron folosind partea mare de grătar a unei răzătoare de cutie. Amestecați imediat ceapa și ouăle. Se amestecă 6 linguri de făină, praful de copt, sarea și piperul. (Dacă aluatul devine prea subțire din lichidul din dovlecei, adăugați restul de 2 linguri de făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Încălziți o tigaie mare (10 până la 12 inci) la foc mediu și topiți 1/2 lingură de unt și 1/2 lingură de ulei împreună în tigaie. Când untul este fierbinte, dar nu fumează, coborâți focul la mediu-mic și aruncați linguri de supă de aluat în tigaie. Gatiti clatitele aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați clătitele pe o tigaie și păstrați-le calde la cuptor. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie uscat, adăugați mai mult unt și ulei în tigaie și continuați să prăjiți clătitele până când se folosește tot aluatul. Clătitele pot rămâne calde la cuptor până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se servește fierbinte.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista