Clafoutis De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Clafoutis de bază. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de extract de vanillan, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fig Clafoutis, Clafoutis, și Clafoutis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Într-un castron mare, amestecați laptele, ouăle, zahărul, vanilia și untul până când zahărul este dizolvat.
Adăugați făina și bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tigaie din fontă sau o tigaie.
Acum adăugați fructele sau aromele preferate (Vezi mai jos).
Coaceți până când clafoutis este frumos umflat și auriu, 35-40 de minute.
Variații Clafoutis: Concord Grape Clafoutis: odată ce aluatul este în tigaie, împrăștiați deasupra 2 căni Concord ușor zdrobite sau alți struguri negri sau roșii.Cherry Clafoutis: împrăștiați 2 căni de cireșe fără sâmburi pe aluat odată ce este turnat în farfurii de plăcintă.Clafoutis de pere cu apă de vie de pere: miez 1 pere coapte și tăiat în bucăți.
Se toarnă aluatul în tigaie și se acoperă cu bucățile de pere.
Stropiți cu 2 linguri de apă de vie și serviți imediat. Ciocolată cu lapte și Clafoutis Cu Alune: topiți 1 cană de ciocolată cu lapte tocată într-un bol mare de amestecare așezat deasupra unui vas fierbinte cu apă. Îndoiți aluatul de clafoutis până când este neted și complet încorporat.
Se toarnă într-o tigaie sau o farfurie de plăcintă, se presară cu 1/4 cană de alune tocate grosier și se coace.
Retipărit cu permisiunea de la Cooking From the Heart: lecțiile mele preferate învățate pe parcurs de John Besh. Drepturi De Autor 2013 John Besh. Publicat de Editura Andrews McMeel.