Ciuperci umplute III
Ciuperci umplute III ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 448 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ulei de măsline, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Spălați ciupercile, îndepărtați tulpinile, scobiți și periați în interior și în exterior cu ulei de măsline.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați brânza și pesto, rezervând 1/4 cană parmezan pentru mai târziu. Umpleți amestecul de brânză-pesto în capacele de ciuperci. Aranjați capacele pe o foaie de cookie.
Presărați ciupercile cu parmezanul rezervat.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când brânza este bubbling și maronie.