Ciuperci Umplute Cu Usturoi
Ciupercile umplute cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pesmet fără condimente, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi, Ciuperci Umplute Cu Parmezan, Ciuperci umplute cu usturoi și ceapă, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Orez Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mic, gătiți încet usturoiul și smântâna până când usturoiul este suficient de moale pentru a se zdrobi cu o lingură, aproximativ 45 de minute. (Crema va fi redusă și groasă.)
Se ia de pe foc și se toacă usturoiul în smântână cu o furculiță, făcând un dur pur. Se amestecă sarea și panko și se amestecă bine.
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați capacele de ciuperci, cu partea superioară în jos, pe o foaie de copt unsă.
Ungeți marginile cu ulei și umpleți centrele cu cremă de usturoi.
Coaceți până începe să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute. Ridicați ciupercile din orice lichid eliberat și aranjați pe farfurii sau pe un platou.