Happy Go Marni ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 960 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână margarină, zahăr, cremă de unt pentru decorator de casă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Elf Fericit, Ziua fericită a Sfântului Patty, și Halloween Fericit.
Instrucțiuni
1
Prietenii mei buni David și Tzviah s-au logodit recent. Așadar, în weekend, mama lui David, Linda, care este un maestru bucătar și brutar incontestabil, a făcut o petrecere de logodnă incredibilă în curtea ei. Nu mă pot gândi la un singur lucru care nu a fost făcut în bucătăria ei de la zero. Bine, a cumpărat chipsuri de tortilla și nu a crescut ardeiul gras. Evenimentul s-a întâmplat să fie și de ziua lui David. Dublu whammy sărbătoare day.To asistați la pregătire, pentru că erau multe de făcut, sora mea și cu mine am venit atât sâmbătă seara, cât și duminică și una dintre "sarcinile" mele (care este atât de greșit termenul de când mă bucur de asta), a fost să decorez un tort de ziua lui David. Am adus câteva dintre echipamentele mele de decorare a tortului și vopselele de glazură și m-am pus să lucrez într-un colț al sufrageriei. Prostuțule, nu am început proiectul până la miezul nopții. Terminat la 4am duminică. Și acesta este cel mai rău tip de 4 A.M. pentru că am condus acasă și apoi, dureros, mi-am schimbat toate ceasurile la 5 A. M. pentru economiile de vară. Timpul meu de noapte a fost impecabil, nu crezi?Tortul în sine este uber umed, destul de ciocolată și totuși nu are tot răul pentru tine pe care îl au alte rețete. Fără ouă. Fără unt. Glazura folosită între straturile de tort a fost o cremă de unt Mocha. Aveți grijă să nu mâncați totul direct din castron. Acest lucru este foarte probabil. Și, bineînțeles, pentru a decora tortul, am bătut câteva loturi de cremă de unt pentru decoratori de casă pentru a vopsi în tot felul de culori distractive. Cheia decoratorului Buttercream este de a face două versiuni: una cu sirop de porumb, una fără. Siropul de porumb face crema de unt tartinabilă, așa că folosiți-o doar pentru glazurarea suprafeței și a părților laterale ale tortului (și în interior dacă optați să nu folosiți și crema de unt Mocha). Versiunea fără sirop de porumb va face o înghețare mai rigidă, perfectă pentru conducte pe prăjituri și păstrarea formei a ceea ce proiectați. Nimeni nu vrea un trandafir de îngheț "ofilit" sau un nas de îngheț strâmb; familiarizați-vă cu scopul siropului de porumb.Tortul a fost un mare succes. Mazel Tov lui David și Tzviah la logodna lor și La mulți ani David!Tort De Ciocolată Amazon
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Taitei Rigatoni Uscati
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Mocha
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adaptat din cartea de bucate Cafe Beaujolais de Margaret Fox3 cupe făină2 / 3 cană Cocoa neîndulcită2 linguriță. bicarbonat de sodiu2 căni de zahăr1 linguriță. sare2 cani de apa rece1 / 2 cana plus 2 linguri. ulei de porumb1 lingura. vanilla2 linguri. oțet alb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
Beaujolais
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
3
Se amestecă făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Cerne (deși rețeta va fi bine dacă nu). Într-un castron separat, amestecați împreună apă, ulei de porumb, vanilie și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Ulei De Porumb
Arahide
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți împreună amestecurile umede și uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă prin strecurătoare în castron, de rupere în sus bulgări și presându-le prin strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se amestecă și se toarnă în 2 tigăi rotunde unse de 9 inch sau o tigaie de 9x13x2". Atingeți marginea tigaiei de marginea tejghelei sau scăpați de la 6 inci de mai multe ori la tejghea pentru a scoate bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
7
Coaceți la 350 de grade timp de 25-30 de minute.Cremă de unt de mocha2 oz. ciocolată dulce-amăruie, topită și răcită1 lingură. pulbere de cafea instant2 linguri. espresso (lichid)1 cană margarină sau unt nesărat, înmuiat2 căni zahăr pudră, cernut1 gălbenuș de ou
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Granule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Soiuri De Ciuperci
1 Cană Alune Măcinate Fin
Mocha
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Petreceri
8
Topiți ciocolată, cafea instant și espresso în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Stropi în Formă De Inimă
1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Legume Din Amestec Din California
9
Lasă să se răcească ușor.
10
Așezați margarina sau untul, zahărul și gălbenușul de ou în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Se amestecă bine și se adaugă amestecul de ciocolată și cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Soiuri De Ciuperci
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Se amestecă și se răcește până la consistența răspândită - aproximativ 15 minute.Acasă Decorator Buttercream
12
Rețetă de mama mea1 linguriță. vanilie, limpede este de preferat2 linguri. lichid (apă, lapte, frișcă etc.; Prefer lapte) 1/2 cană de legume shortening1/2 cană unt/margarine1 lb. zahăr pudră, cernut2 linguri. sirop Alb Karo
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Budincă Instantă De Lămâie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Arahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
13
Bateți până devine pufos. Siropul Karo crește răspândirea glazurii. Face suficientă glazură pentru a acoperi un tort cu două straturi de 9 inci sau un 9x13x2" cake.My nota mamei, în cuvintele ei: Aceasta este crema decorator pe care o folosesc pentru a face glazura pentru a acoperi întregul tort, dacă are adăugat siropul Karo suplimentar. Fără siropul Karo, folosesc această glazură pentru a face toți trandafirii și decorațiunile deasupra tortului.Pas cu pas în imagini
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
14
Primul strat de tort devine o slathering de Mocha Buttercream...Al doilea strat de tort este foarte foarte atent plasat pe partea de sus a primului...Am pipăit niște note muzicale în jurul părților laterale ale tortului...Și iată-l din nou: produsul final...