Ciuperci St. Thomas este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 492 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, vermut, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jerry Thomas Manhattan, Ciorba de scoici a lui Thomas Keller, și Ce A Mâncat Thomas Jefferson-Sparanghel Marinat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cârnați de curcan brun și semințe de fenicul într-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime, apoi adăugați ciuperci și spanac. Gatiti pana cand amestecul este fierbinte si sucul din spanac si ciuperci s-a evaporat,inca 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Curcan
Pesmet, Câteva Pumni
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Întindeți amestecul de curcan în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un castron, amestecați untul, parmezanul, jumătate și jumătate smântână, brânza Monterey Jack, pudra de muștar și vermutul până se combină bine; se toarnă peste amestecul de cârnați în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Jumătate și Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pudră De Muștar
Vermut
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește și toppingul s-a rumenit, 20 până la 30 de minute. Verificați după 20 de minute.