Ciucuri De Pecan

Ciucuri De Pecan
Pecan Tassies este o fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1404 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciucuri De Pecan, Ciucuri De Pecan, și Ciucuri de Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt de cremă; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Adăugați oul și sarea, bătând bine. Se amestecă nucile pecan. Lingură 1 1/2 lingurițe umplând în fiecare coajă de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din tigăi în timp ce este cald; se răcește pe rafturi de sârmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista