Cina in seara asta: file de pește cu subpar verde picant
Cina in seara asta: fileuri de pește cu subpar verde picant este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 300 de calorii, 38g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, roșii cherry, file de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Pește Piccata, Cina În Seara Asta: Pește Prăjit Coreean, și Cina In Seara Asta: Pește Parfumat Vinete.
Instrucțiuni
1
Adăugați roșii, suc de lămâie, coriandru, jalapeno, usturoi, ghimbir și sare într-un robot de bucătărie sau blender. Procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați fileurile și aruncați bine. Se lasă deoparte 30 de minute.
4
Scoateți fileurile din marinată și transferați-le pe o farfurie. Folosind o lingură cu fante, extrageți o parte din solidele din marinată și bateți-le pe ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Se toarnă făina pe o farfurie mare. Adăugați cu grijă câte un file și acoperiți ambele părți cu făina. Puneți deoparte pe o nouă farfurie curată. Repetați procesul cu alte fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
6
Se toarnă suficient ulei până la CM până pe părțile laterale ale unei tigaie. Întoarceți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Când uleiul strălucește, alunecați fileurile pe rând. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ trei minute pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Se servește cu orez sau spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.