Cina Fiartă Din New England
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Cina fiartă din New England ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită cartofi noi, boabe de piper, morcovi și napi. 842 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina Fiartă Din New England, Cina Fiartă Din New England, și Cina Fiartă Din New England.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-o oală, acoperiți cu apă, adăugați condimente, fierbeți la foc mic:
Puneți pieptul într-un cuptor olandez de 5 sau 6 litri și acoperiți cu un centimetru de apă.
Dacă utilizați piept de vită corned și nu vine deja ambalat în condimente, adăugați boabe de piper, cuișoare și o frunză de dafin în oală.
Dacă folosiți piept simplu, adăugați o linguriță de sare pentru fiecare litru de apă.
Aduceți la foc mic și apoi acoperiți, coborâți focul până abia fierbe. Păstrați la foc mic timp de patru ore sau până când carnea este fragedă (o furculiță trece ușor).
Scoateți carnea, adăugați legume, fierbeți:
Scoateți carnea și puneți-o deoparte, păstrând carnea caldă.
Adăugați legumele în oală. Verificați gustul bulionului. Dacă este prea sărat, mai adăugați puțină apă după gust.
Ridicați temperatura și aduceți supa la foc mic. Gatiti la foc mic pana cand ati terminat, cu aproximativ 15-30 de minute mai mult, in functie de marimea taieturii legumelor.
Feliați carnea peste Bob: feliați carnea în felii subțiri peste Bob. S-ar putea să vă fie mai ușor să feliați dacă tăiați mai întâi friptura în jumătate în aceeași direcție cu bobul cărnii. Apoi feliați lungimi mai mici peste Bob.
Se servește în boluri, câteva bucăți de carne în fiecare, se adaugă câteva legume și puțin bulion.
Se servește cu hrean sau muștar sau ambele.