Cina De Pui Proven Unficale

Cina De Pui Proven Unficale
Cina de pui proven nu este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 317 calorii, 44G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, sare, fasole de fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Friptura De Pui Proven Olfactiva, Salata De Pui Cu Ardei Iute, și Papion Pui Cina.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul într-un aragaz lent electric; presărați busuioc, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați ardeiul gras, fasolea și roșiile. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista