Cina În Seara Asta: Tacos De Vită Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Tacos de carne de vită Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, coriandru, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Tacos Cu Salată De Pui Chipotle, Cina In Seara Asta: Miere-Chipotle Arepas, și Cina În Seara Asta: Tacos De Pește Înnegrit.
Instrucțiuni
Înjumătățiți tomatillo-urile și puneți-le într-o tigaie antiaderentă uscată, tăiată cu fața în jos, cu căței de usturoi. Char la foc mediu-mare, întorcându-se o dată pentru a găti cealaltă parte a tomatillos, 5 până la 7 minute în total.
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați 1 până la 2 ardei iute chipotle, plus sare după gust. Se amestecă bine și se verifică condimentele, apoi se transferă într-un castron.
Adăugați chipotlele rămase în adobo în robotul de bucătărie sau blender și procesați până la omogenizare. Vopsiți friptura cu marinada adobo și lăsați să se odihnească câteva minute. Veți avea mai mult de jumătate din marinada rămasă; rezervați pentru o altă utilizare.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie grea (de preferat din fontă) și gătiți ceapa până devine aurie, dar totuși oarecum crocantă.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Creșteți căldura la mare și adăugați uleiul rămas. Gatiti friptura la coacerea dorita, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru friptura fustei, putin mai mult pentru flanc.
Scoateți pe o tăietură și tăiați subțire peste boabele naturale ale cărnii.
Înfășurați tortilele într-un prosop de bucătărie cu un strop de apă și cuptorul cu microunde la 50% putere timp de 4 minute pentru a le încălzi la abur.
Serviți friptura cu ceapa, salsa și ceapa crudă tocată cu coriandru.