Cina în seara asta: salată de somon prăjită cu șalotă prăjită și sos de Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: salată de somon prăjită cu eșalotă prăjită și pansament Chile. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 678 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, zahăr superfin, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cina în seara asta: salată de sfeclă prăjită cu pansament Guajilo Chile, Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile, și Cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de metri pătrați F. Aruncați șalotele cu o lingură de ulei și puneți-le într-un vas de copt foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați vasul la cuptor și gătiți până când șalotele sunt foarte moi, aproximativ 20 de minute. Întoarceți șalotele la fiecare cinci minute sau cam așa ceva cu o pereche de clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
În timp ce șalotele se prăjesc, turnați două linguri de ulei într-o cratiță mică și transformați focul la mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați usturoiul. Gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe niște prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Adăugați ardeii iute în ulei și gătiți până se întăresc, doar câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Subţire-
6
Scurgeți-le și pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
7
Când se răcește, lăsați ardeii iute într-o pulbere într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
8
Adăugați sarea și zahărul și continuați să bateți până când este o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Transferați amestecul într-un castron și amestecați sucul de lămâie. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Tăiați aproximativ două dintre șalotele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
11
Adăugați-le în mortar și bateți până când sunt o pastă.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
12
Amestecați-le cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Turnați restul de două linguri de ulei într-o tigaie mare și transformați focul la mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați fileul de somon și gătiți până la mediu-rar, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Puneți somonul deoparte pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
14
Îndepărtați pielea. Dacă doriți să curățați pielea pentru o garnitură, adăugați pielea înapoi în tigaie la foc mediu-mare și gătiți până când este crocantă, de la 30 de secunde la un minut pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Tăiați somonul în 6 bucăți. Împărțiți cele două șalote prăjite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
16
Adăugați ambele într-un castron mare împreună cu scallion, castraveți, chili roșu proaspăt, castraveți, coriandru și mentă. Lingură peste puțin mai puțin de jumătate din pansament. Aruncă bine. Gustați și adăugați mai mult pansament, dacă este necesar. Împărțiți salata între două farfurii și presărați fiecare cu usturoiul prăjit.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.