Cina în seara asta: fasole albă spaniolă cu spanac și roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: fasole albă spaniolă cu spanac și roșii uscate la soare. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 571 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac, boia de ardei, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Cina în seara asta: pui cu Pancettan și roșii uscate la soare, și Cina În Seara Asta: Cea Mai Cremoasă Fasole Albă Cu Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă două linguri de ulei într-o oală mare setată la foc mediu.
Adăugați ceapa și roșiile uscate la soare, împreună cu 1/4 linguriță de sare. Gatiti aproximativ 6 minute pana cand ceapa se rumeneste. Aruncați usturoiul și ardeiul. Gatiti inca un minut, amestecand ocazional.
Adăugați fasolea, apa, spanacul și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți oala și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Condimentați cu sare și piper după gust și stropiți cu uleiul de măsline rămas.