Cină cu pâine de porumb cu carne de vită
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți acasă o cină cu pâine de porumb cu carne de vită. O porție conține 217 calorii , 6 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 55 de minute . Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ardei iute, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 43% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pui marinat cu lămâie și salsa de casă cu pepene verde, salată cu spanac și paste pesto cu boabe verzi și jalapeño .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă ketchup și sare.
Pregătiți amestecul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Întindeți jumătate din aluat într-un 8-in uns. vas pătrat de copt. Puneti amestecul de vita peste aluat; se presară cu brânză.
Întindeți aluatul rămas peste brânză.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc. Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele pentru sos. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa.
Lăsați pâinea să stea 5 minute după scoaterea din cuptor; se taie patrate si se pune peste sos cu lingura.