Chutney Dulce De Mango
Chutney dulce de Mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă face 8 porții cu 507 calorii, 3G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți boabe de piper, mango, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, Ingredientul Secret (Chutney De Mango): Chutney Dulce-Fierbinte-Pui La Grătar, și Sauced: Chutney Dulce De Mango.
Instrucțiuni
Încălziți ghee-ul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și ghimbirul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați mango, stafide, zahăr, pastă de tamarind și pudră de curry. Condimentează cu sare și piper, reduce focul la minim și gătește până când totul este moale și aromele s-au amestecat, aproximativ 30 de minute.
Puneți chutney-ul într-un castron și lăsați-l să se răcească înainte de servire.
Puneți untul într-o cratiță grea la foc mediu-mic. Topiți untul încet și asigurați-vă că nu sfârâie sau nu se rumenesc. Creșteți căldura și aduceți untul la fierbere. Când suprafața este acoperită cu spumă, amestecați ușor și reduceți căldura la cea mai mică setare posibilă. Se fierbe ușor, neacoperit și netulburat timp de 45 de minute, până când solidele din lapte din fundul tigaiei s-au rumenit și untul deasupra este transparent. Se strecoară ghee - ul printr-o sită căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Ghee ar trebui să fie perfect limpede și miros de nucă; se toarnă într-un borcan de sticlă și se sigilează bine.
Prăjiți coriandrul, chimenul, cardamomul, boabele de piper, feniculul, muștarul, cuișoarele și ardeii într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mic doar până când miros parfumat, aproximativ 2 minute. Într-o râșniță de cafea curată sau o moară de condimente, măcinați condimentele prăjite împreună într-o pulbere fină.
Adăugați turmericul și dați-i un alt buzz rapid de combinat. Folosiți pudra de curry imediat sau păstrați-o într-un borcan sigilat până la 1 lună.