Chutney de afine, ghimbir și portocale

Chutney de afine, ghimbir și portocale
Chutney de afine, ghimbir și portocale ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 72 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 25 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare și piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Chutney De Ghimbir Cu Afine-Portocale, și Chutney de afine, ghimbir și portocale.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați secțiunile portocalii în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
3
Într-o cratiță mare, combinați afinele și apa cu 1/4 cană de suc de portocale din castron și aduceți la foc mic la foc moderat. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când afinele au apărut, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați oțetul, ambele zaharuri, ghimbirul și bucățile de portocale și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista