Chipsuri De Trufe Albe

Chipsuri De Trufe Albe
Chipsurile de trufe albe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi roșii, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați "Chipsuri"De Trufe Prăjite La Cuptor, Mac cu trufe albe și brânză, și Risotto Cu Unt De Trufe Albe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mare cu apă rece. Folosind V-slicer sau mandoline, tăiați subțire cartofii în runde, așezând imediat felii de cartofi în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, turnați suficient ulei în oală mare grea sau tigaie adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a oalei și încălziți uleiul între 260 și 275 F. lucrând în loturi mici, tăiați feliile de cartof uscate cu prosoape de hârtie și adăugați la uleiul fierbinte; prăjiți până devin aurii, ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura între 260 și 275 F. aproximativ 18 minute pe lot. Folosind sită de sârmă sau lingură cu fante, transferați chipsurile de cartofi pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Presărați așchii ușor cu sare grosieră cât este încă cald. Do Ahead poate fi făcut cu 8 ore înainte. Se răcește complet. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați chipsurile de cartofi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se presară brânză, pătrunjel și piper negru; stropiți ușor cu ulei de trufe și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista