Chipsuri de cartofi încălzite la grătar cu sos Gorgonzola și arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chipsuri de cartofi încălzite pe grătar cu sos Gorgonzola și arpagic. O porție conține 620 calorii, 19g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână lapte, arpagic, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipsuri de cartofi la cuptor cu sos de brânză Gorgonzola, Jumătăți De Mango Încălzite Cu Sos De Iaurt Cu Scorțișoară, și Chipsuri de cartofi fierbinți cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mare.
Topiți untul în cratiță medie pe grătarele grătarului.
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați laptele fierbinte și amestecați până se înmoaie și se îngroașă, 5 minute.
Bateți ambele brânzeturi și condimentați cu sare și piper, după gust.
Puneți folie de aluminiu grea pe grătar și acoperiți-o cu chipsuri de cartofi. Lăsați-le să se încălzească, aproximativ 2 minute.
Transferați chipsurile de cartofi într-un platou, stropiți cu sosul de brânză și presărați cu arpagic.