Chips de joc cu gelatină

Chipsurile de joc cu gelatină necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 36 de porții cu 95 de calorii, 2 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, smântână, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ mousse de ciocolată cu gelatină de rodie (fără lactate) – 50 de femei care schimbă jocul în alimente – Anne-Sophie Pic, mousse de ciocolată cu gelatină de rodie (fără lactate) – 50 de femei care schimbă jocul în alimente – Anne-Sophie Pic și Aperitiv cu chipsuri de cartofi încărcat în ziua jocului.
Instrucțiuni
Intr-o cratita se incinge laptele si zaharul la foc mic pana se dizolva zaharul. Înmoaie gelatina fără aromă în apă; se amestecă în amestecul de lapte până se dizolvă.
Se ia de pe foc; adauga vanilie. Se răcește până la călduț; se amestecă cu smântână.
Se toarnă într-un 13-in. x 9-in. farfurie. Răciți până se fixează.
Într-o cratiță, aduceți sifonul la fiert.
Pune gelatina albastra in bol; se amestecă 2-1/2 căni de sifon până când gelatina se dizolvă.
Se toarnă într-un alt 13-in. x 9-in. farfurie. Repetați cu gelatina de zmeură și sifonul rămas. Se da la frigider pana se fixeaza. Folosind un 1-1/2-in. tăietor rotund, tăiați gelatina albă, albastră și roșie în rondele. Stivuiți sau împrăștiați pe o farfurie de servire.