Chili Verde este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, friptură de picnic de porc, salsa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 62 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este perfect pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Chili Verde, Chili Verde, și Chili Verde.
Instrucțiuni
1
Se toarnă jumătate din sosul Worcestershire în tigaia unui aragaz lent și jumătate din ardeiul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Usturoi
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
2
Așezați friptura în tigaie și presărați sosul Worcestershire rămas și ardeiul de usturoi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Usturoi
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și ardeii iute și turnați bulionul de pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ardei Iute
Ceapă
4
Când friptura este suficient de fragedă pentru a se desprinde cu o furculiță, adăugați salsa verde și fasolea, dacă doriți. Continuați să gătiți până se încălzește.
Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.