Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Chili Vegetarian Smoky Chipotle ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 412 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,7 USD pe porție. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei, tei, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Chili Vegetarian Afumat, Chili Vegetarian Afumat Cu Două Fasole, și Smoky Chipotle Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți chili
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2
Pentru a face Chili Vegetarian Smoky Chipotle în aragazul dvs. lent, consultați variația aragazului lent de mai jos. Pentru a face Chili Vegetarian Chipotle afumat pe plită, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și ardeii și sotati până când încep să se caramelizeze, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați dovleceii și dovleceii galbeni și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Între timp, combinați căței de usturoi, tulpini de coriandru, ardei iute verzi și ardei iute chipotle într-un mic robot de bucătărie și procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați 1/2 cană din stoc și pulsați pentru a combina sau amesteca împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați amestecul de chile și roșiile în oală și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați fasolea, sarea, pudra de chili, chimenul, oregano, berea și restul de 1 1/2 cană de stoc. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând frecvent, până când chili-ul se îngroașă și legumele se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Serviți chili
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
10
Scoateți oala de chili de pe foc și puneți-o pe un alt arzător, pe blat sau pe masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați fiecare garnitură într-un castron și chemați-vă oaspeții. (Chili-ul este cel mai bine dacă este făcut cu o seară înainte și reîncălzit ușor la foc mic. Se poate păstra la frigider până la o săptămână.)
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Bodegas Naveran brut Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.