Chili picant de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 774 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de chuck de vită măcinat grosier, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Chili Picant De Vită Și Fasole, Picant Slow Cooker Carne De Vită Chili, și Picant Slow-Aragaz Carne De Vită Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de supă medie, fierbinte, rumeniți mandrina cu cimbru, salvie și usturoi. Când este rumenit, scoateți și scurgeți carnea de vită. Pune deoparte. În aceeași oală se încălzește uleiul și se adaugă ceapa, usturoiul, ceapa, ardeiul roșu și jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se sotează până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Adăugați pudră de chili, piper cayenne, piper chipotle, sare și gătiți, amestecând, până când condimentele încep să se lipească de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați Burgundia Gallo și gătiți până când lichidul este redus cu 1 jumătate.
5
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere. Se amestecă fasolea și carnea de vită rezervată și se fierbe, parțial acoperită, la foc mic mediu timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se servește cu chipsuri de porumb. Chili pot fi făcute, până la 2 zile în avans și păstrate acoperite și refrigerate. Reîncălziți pentru a servi.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.