Chili de porc cu fasole și Hominy

Chili de porc cu fasole și Hominy
Chili de porc cu fasole și Hominy necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 461 calorii, 50g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.84 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, umăr de porc, ardei iute chipotle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chili Hominy cu fasole, Chili de porc și Hominy, și Chili de pui cu Hominy.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea și 4 căni de apă într-o oală sub presiune. Închideți capacul și aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la minim sau suficient pentru a menține presiunea și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute, apoi se eliberează cu grijă supapa de abur și se scurge. Fasolea ar trebui să fie abia fragedă, cu un miez dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Între timp, într-un castron mediu, înmuiați guajillo și Chipotle chiles în cele 4 căni de apă foarte fierbinte până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Piper GuajilloPiper Guajillo
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de lichid.
5
Transferați ardeii iute și lichidul rezervat într-un blender și adăugați usturoiul, ceapa, chimenul, oregano și coriandrul. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați roșiile și sucurile lor și piureul până se omogenizează. Se strecoară într-un castron printr-o sită fină, apăsând puternic pe solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Ștergeți oala sub presiune.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Adăugați uleiul de măsline și încălziți până la sclipire. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și adăugați jumătate din ea în oală. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste peste tot, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați carnea pe o farfurie. Rumeniti carnea ramasa. Întoarceți toată carnea în oală și adăugați piureul de roșii, bulionul, frunzele de dafin și fasolea scursă. Închideți capacul și aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la minim sau suficient pentru a menține presiunea ridicată și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scoateți oala sub presiune de pe foc și lăsați să stea 10 minute, apoi eliberați cu atenție supapa de abur.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
10
Adăugați hominy și gătiți neacoperit la foc moderat timp de 5 minute. Aruncați frunzele de dafin. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu orez, smântână, coriandru și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
HominyHominy
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sangre De Toro Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista