Chile Stratificat-Caserola Enchilada De Pui

Chile Stratificat-Caserola Enchilada De Pui
Layered Chile-pui enchilada caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 448 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 240 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de fasole prăjită, ceapă verde, amestec de brânză colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Chile Stratificat-Caserola Enchilada De Pui, Caserola Enchilada Cu Pui Stratificat, și Pui Stratificat Chile Relleno Caserola.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați puiul, 1 1/2 căni de brânză, ardeii iute și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Strat 3 tortilla în vas de copt, se suprapun după cum este necesar și plasarea ușor în sus părți ale vasului (tăiat treia tortilla în jumătate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Întindeți aproximativ jumătate din fasole peste tortilla. Se acoperă cu aproximativ jumătate din amestecul de pui și jumătate din sosul enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Strat cu încă 3 tortilla și fasole rămasă și amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Așezați restul de 2 tortilla peste amestecul de pui, suprapunându-se ușor (nu așezați părțile laterale ale vasului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Se toarnă deasupra sosul enchilada rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
7
Se presară cu restul de 1 1/2 căni de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Acoperiți vasul de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când se încălzește cu bule și se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de tăiere.
11
Garnisiți caserola sau porții individuale cu ceapă, salată și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Avinyo Cava brut Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista