Chile Rellenos Caserola
Chile Rellenos caserola necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 324 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei iute, ouă, ulei de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Caserola Puffy Chile Rellenos, Chile Rellenos, și Poblano Chile Rellenos.
Instrucțiuni
Stivați tortilele și tăiați-le în pătrate de aproximativ 1/2 inch.
Într-o tigaie de 11 până la 12 inci, combinați 1 linguriță de ulei și ceapa. Se amestecă des la foc mediu-mare până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați tortilla și uleiul rămas, transformați căldura la mare și amestecați până când bucățile mici încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Împrăștiați amestecul de tortilla într - o caserolă ovală sau dreptunghiulară de 8 x 12 inci (cel puțin 2 in. adânc).
Se toacă 2 căni de brânză; presară 1 cană peste amestecul de tortilla.
Tăiați brânza rămasă în bețișoare de aproximativ 1/4 inch grosime.
Scurgeți ardeii iute și umpleți în mod egal cu bețișoare de brânză.
Așezați ardeii iute într-un singur strat în caserolă.
Ouă Separate. Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până când țin vârfuri moi, dar distincte; pus deoparte.
Amestecați gălbenușurile de ou (folosiți bătăi nespălate) cu făina, apoi bateți cu viteză mare până la o culoare mai palidă, aproximativ 2 minute. Bateți jumătate din albi în gălbenușuri, apoi pliați în albii rămași și turnați amestecul peste ardei iute, răzuind bolul. Amestec de ou de top cu brânză mărunțită.
Coaceți într-un cuptor 375 până când toppingul este maro auriu și se simte ferm când este ușor atins, aproximativ 15 minute.
Tăiați ardeii iute, scoateți din caserolă pentru a servi.