Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb

Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb
Chile-curcan prăjită cu Chorizo-porumb pâine umplutura ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 700g de proteine, 209g de grăsime, și un total de 5016 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $13.68 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână stoc bogat de curcan, Unt, Ardei iute poblano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb, Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, și Chorizo și umplutură de pâine de porumb.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura de pâine de porumb: Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de căldură. Se fierbe porumbul, întorcându-se, până se carbonizează ușor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați sâmburii din știuleți.
3
Într-un robot de bucătărie, tocați chorizo în bucăți de 1/2 inch. Într-o tigaie mare, gătiți chorizo la foc moderat, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți chorizo-ul și transferați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Ștergeți tigaia și topiți cele 4 linguri de unt solid în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, țelina, usturoiul, poblanos și cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Răzuiește într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați chorizo, sâmburi de porumb, pâine de porumb, unt topit și bulion. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Lasă să se răcească.
10
Între timp, pregătiți curcanul: Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Puneți anchos într-un castron mediu și acoperiți cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
13
Se scurge bine. Într-un robot de bucătărie, curățați anchosul cu usturoiul și untul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Frecați 2 linguri de pastă ancho în cavitatea principală a curcanului. Slăbiți pielea de la gât și extindeți cu atenție mâinile până la coapsă și picior. Frecați pasta de ancho rămasă sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Umpleți ușor cavitatea principală a curcanului cu 5 căni de umplutură și legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie. Puneți 1 cană de umplutură în cavitatea gâtului și puneți pielea suplimentară dedesubt sau fixați-o cu scobitori. Puneți umplutura rămasă într-un vas de copt de 3 litri cu unt și stropiți cu 1 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
15
Puneți curcanul într-o tigaie foarte mare și condimentați-l cu sare și piper. Prăjiți curcanul timp de 30 de minute, apoi reduceți focul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
16
Adăugați 1 cană de stoc în tigaia de prăjire și prăjiți curcanul timp de 3 ore mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă interioară înregistrează 180 și umplutura înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
17
Acoperiți curcanul liber cu folie dacă pielea se rumeneste rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
18
Transferați curcanul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
19
Coaceți umplutura în vasul de copt timp de aproximativ 30 de minute sau până când este încălzită și crocantă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
20
Între timp, turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Îndepărtați grăsimea. Într-o ceașcă mică, bateți 1/2 cană din stoc cu făina și puneți-o deoparte. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
21
Adăugați restul de 2 1/2 căni de stoc și aduceți la foc mic. Folosind o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite din partea inferioară și laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
22
Adăugați sucurile de tigaie rezervate în tigaia de prăjire, apoi strecurați printr-o sită fină într-o cratiță medie. Fierbeți sucurile la foc mare până se reduc la 3 căni, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
23
Se amestecă amestecul de făină și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentați sosul cu sare și piper și transferați-l într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
24
Sculptați curcanul și serviți cu sosul și umplutura de pâine de porumb din curcan și vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
25
Faceți înainte: umplutura de pâine de porumb nefiertă poate fi acoperită cu folie de plastic și refrigerată peste noapte. Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
26
Recomandare de vin: căldura de la ardei iute și chorizo necesită un Syrah la fel de picant și fructat din California, cum ar fi Justin Paso Robles din 2000 sau Lincourt din 2001.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Campo Viejo Cava brut ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate96
Revista