Chiftele italiene în Caper-sos de roșii

Chiftele italiene în Caper-sos de roșii
Reteta chiftele italiene în sos de roșii Caper - ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 30 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine, capere nonpareil, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele italiene în Caper-sos de roșii, Chiftele în sos de Caper (Konigsberger Klopse), și Bucătărie distrusă chiftele germane cu sos de capere.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile. Într-o cratiță, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați roșiile curățate și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Adăugați caperele și oregano și fierbeți până când sosul se reduce la 1 1/4 căni, 5 minute. Se condimentează cu sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Între timp, într-un castron mic, acoperiți pâinea cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Lăsați să stea până când pâinea a absorbit laptele, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
6
Într-un castron mare, combinați carnea de porc măcinată și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați pâinea înmuiată în lapte, oul, măslinele, brânza, pătrunjelul și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Se amestecă bine cu mâinile și se modelează amestecul în chiftele de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați chiftelele și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la moderat și gătiți până se rumenesc peste tot și se fierbe, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
11
Scurgeți chiftelele și transferați-le într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
12
Se toarnă sosul de roșii fierbinte deasupra și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista