Chiftele Ecuadoriene De Cartofi Cu Brânză (Llapingachos)
Ecuadorian Cheesy cartofi Patties (Llapingachos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 188 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de cartofi, sare, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chiftele Ecuadoriene De Cartofi Cu Brânză (Llapingachos), BRÂNZĂ ECUADORIANĂ ȘI CARTOFI, și Supă De Cartofi Ecuadoriană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați cartofi și sare. Gatiti 20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede; se scurge.
Se pune în castron mare; mash pana se omogenizeaza.
Se Încălzește 2 Linguri. din ulei în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și 1 linguriță. boia de ardei; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă. Se amestecă în piureul de cartofi; rece. Se amestecă brânza. Forma uniform în 6 (1-inch grosime) chiftele.
Se amestecă restul de 2 linguri. ulei și 1 linguriță. paprika până se amestecă bine.
Încălziți tigaia mare antiaderentă, grătarul sau tigaia din fontă la foc mediu.
Ungeți puțin din amestecul de ulei pe fundul tăvii.
Adăugați chiftele; gatiti 3 minute sau până când fundul este crocant și maro auriu.
Ungeți vârfurile de patties cu amestecul de ulei rămas; întoarceți-vă. Gatiti inca 3 minute sau pana cand sunt crocante si maro auriu pe ambele parti.
Serviți fiecare patty acoperit cu 2 linguri. din sosul de arahide.