Banana Fritters III este o gustare vegetariană lacto-ovo . Această rețetă are 10 porții. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 461 de calorii , 4 g de proteine și 41 g de grăsimi . 2 persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ulei, ulei de canalon și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 38% . Acest scor nu este chiar atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemony Zucchini Fritters , Baked Bean Fritters și Crispy Pineapple Fritters .
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în friteuză la 190 de grade Celsius (375 de grade Fahrenheit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Într-un bol mare, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un bol mediu, amestecați oul, laptele și uleiul de canola. Încorporați-l în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Amestecă bananele și sucul de lămâie. După ce este bine amestecat, formează aproximativ 10 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(carton Bloc)
5
Prăjiți biluțele în uleiul preparat, în tranșe, timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați cu zahăr pudră.