Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară

Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, chiflele lipicioase cu scorțișoară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 15 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 405 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. 1383 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Această rețetă de la Simply Recipes necesită apă caldă, zahăr brun ferm, miere și lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară, Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară-Nuc, și Scorțișoară pecan chifle lipicioase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: în vasul unui mixer electric, combinați apă caldă, drojdie și 1 linguriță de zahăr. Se amestecă pentru a se dizolva și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați lapte, unt, zahăr rămas, gălbenușuri de ou, coajă de portocală, sare și 3 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Se amestecă la viteză mică până se amestecă.
4
Treceți la un cârlig de aluat și apoi, din nou la viteză mică, încorporați încet restul de 1 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
5
Creșteți viteza la mediu, frământând aluatul până se omogenizează și ușor lipicios (adăugând puțin mai multă făină dacă este prea umedă), 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare, cu unt. Întoarceți aluatul în castron pentru a acoperi cu untul din castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră (sau 2 ore dacă nu într-un loc complet cald).
8
După ce aluatul a crescut,dați cu pumnul. Întoarceți-vă pe o tăietură ușor făinată și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Combinați zahărul brun și scorțișoara într-un castron mic. Topiți untul; păstrați separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se întinde aluatul, se presară cu zahăr de scorțișoară, se rulează într-un cilindru, se fac tăieturi transversale: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12" x 18".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Se periază cu unt topit și se presară cu amestec de scorțișoară-zahăr. Începând cu partea lungă, rulați aluatul într-un cilindru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați cusătura în jos pe o suprafață plană și tăiați transversal în 15 felii.
6
Faceți toppingul: într-o cratiță de 1 litru, combinați zahărul brun, untul, mierea și siropul de porumb la foc mic; se amestecă până se topesc zahărul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se toarnă amestecul într-o tigaie unsă de 9" x 13" și se presară pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați rondele de aluat, cu partea plată în jos, deasupra toppingului pregătit. Înghesuiți-i astfel încât să se atingă. Acoperiți cu folie de plastic, lăsând loc pentru ca chiflele să crească și dați-le la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Scoateți rulourile din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește în prealabil. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Coaceți chiflele până devin aurii, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Scoateți tigaia din cuptor și imediat (și cu atenție pentru a nu vărsa topping fierbinte pe degetele de la picioare!) inversați pe o tavă de servire sau pe un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Lăsați chiflele să se răcească ușor și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista