Chifle Lipicioase Cu Carne Tocată
Această rețetă servește 9. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, portocală de buric, carne tocată condensată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chiflele Chelsea cu carne tocată, Chifle Cu Carne Tocată De Scorțișoară, și Chifle Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți suficientă coajă de portocală pentru a măsura 1 linguriță , apoi stoarceți sucul din portocală. Amestecați coaja, sucul și carnea tocată într-un castron și lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit, aproximativ 1 oră.
Întindeți 2 linguri de unt generos pe fund și ușor pe părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci și presărați fundul cu 1/3 cană de zahăr brun.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 16 x 10 inci.
Întindeți restul de 2 linguri de unt deasupra aluatului, apoi presărați uniform cu restul de 1/3 cană de zahăr brun și sfărâmați carnea tocată uniform peste zahăr. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați aluatul într-un buștean (ca o rolă de jeleu) și prindeți cusătura pentru a sigila, apoi tăiați buștenul transversal în 9 felii egale. Aranjați felii, cu o parte tăiată în jos și la aproximativ 1 1/2 inci distanță, în tava de copt. Acoperiți tigaia cu o foaie de hârtie de ceară și apoi un prosop de bucătărie și lăsați chiflele să se ridice într-un loc cald, fără curenți, până când umple tigaia, aproximativ 1 1/4 ore.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Scoateți prosopul de bucătărie și hârtia de ceară din tava de copt și coaceți chiflele 30 de minute, apoi acoperiți ușor cu folie și continuați să coaceți până când sunt fierte, încă aproximativ 10 minute. Se răcește ușor în tigaie pe un raft, aproximativ 5 minute. Purtând mănuși de cuptor, inversați un platou peste tigaie și, păstrând platoul și tigaia ferm presate împreună, inversați chiflele pe platou. Ridicați cu grijă tigaia de pe chifle. Se răcește chifle pentru a se încălzi.
Chiflele pot fi coapte cu 8 ore înainte. Se răcește complet în tigaie, apoi se acoperă tigaia cu folie. Reîncălziți în aceeași tigaie (păstrați acoperită) într-un cuptor preîncălzit de 350 km f până se încălzește, aproximativ 10 minute.