Cheesecake Mascarpone cu nuci pecan confiate și sos Dulce de leche
Această rețetă servește 14 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 588 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos dulce de leche, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Lime, ananas și Mascarpone souffl mic dejun cu Dulce de leche, Caise prăjite cu nuci pecan cu zahăr și Dulce de Leche, și Caise Prăjite Cu Nuci Pecan Cu Zahăr Și Dulce De Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înfășurați în afara tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci, cu 3 straturi de folie rezistentă. Se macină fin fursecurile și nucile pecan în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Nuci Pecan
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Adăugați untul topit și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 15 minute. Crusta rece complet pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați mascarpone și făină; bateți până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului cu spatulă de cauciuc. Adăugați treptat zahărul și bateți până se omogenizează. Bateți în vanilie și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Mascarpone
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Se toarnă umplutura peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De Prăjire
6
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De Prăjire
7
Coaceți cheesecake până când partea superioară este aurie și tortul este aproape setat (Centrul de 2 inci se va mișca ușor când tigaia este agitată ușor), aproximativ 1 oră 15 minute. Tort rece pe raft 1 oră. La frigider neacoperit peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Aranjați pecanele confiate decorativ deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Confiate
9
Tăiați tortul în pene.
10
Se servește cu sos Dulce de Leche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
Sos
11
* Cremă de brânză italiană, disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.