Cheesecake Imposibil De Ușor
Cheesecake imposibil de ușor este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 431 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 550 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de zahăr, amestec, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Imposibil De Ușor, Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor, și Cheesecake Cu Lăcustă Imposibil De Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 9-inch placă plăcintă.
Puneți laptele, vanilia, ouăle, zahărul și amestecul Bisquick în blender. Acoperiți și amestecați la viteză mare 15 secunde.
Adăugați cremă de brânză. Se amestecă 2 minute mai mult.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat; rece. Dați la frigider până când este gata de servit. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.Topping: dacă doriți, faceți topping și întindeți deasupra cheesecake-ului complet răcit. Se amestecă împreună 1 cană smântână, 2 linguri zahăr și 2 lingurițe vanilie.