Cheesecake Cu Dovleac I

Cheesecake de dovleac i este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, cremă de brânză, coji de patiserie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți împreună crema de brânză și zahărul, adăugați dovleacul și condimentele. Bateți ouăle pe rând.
Adăugați sare. Bateți până devine cremos.
Se toarnă aluatul uniform în cele două coji de patiserie.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să se răcească apoi acoperiți cu topping bătut, dacă doriți.