Cheesecake-ul cu afine este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 662 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Un amestec de smântână, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Afine, Înghețată cu cheesecake cu afine: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați untul, făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie. Procesați până când amestecul începe să formeze bulgări mici; apăsați în fundul unui vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tava De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute; scoateți din cuptor. Reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr într-un castron până când este moale și cremoasă. Se amestecă ouăle pe rând, până se omogenizează. Amestecați treptat smântâna, vanilia și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Lămâie
Smântână
Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă amestecul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți până când este ferm la atingere, 45 până la 55 de minute. Între timp, faceți toppingul combinând afinele, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti pana se ingroasa. Lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
7
Se toarnă amestecul de afine răcit deasupra stratului de cremă de brânză. Chill cheesecake asamblat în frigider peste noapte.