Cheesecake Cu Afine
Cheesecake-ul cu afine este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 662 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Un amestec de smântână, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Afine, Înghețată cu cheesecake cu afine: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați untul, făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie. Procesați până când amestecul începe să formeze bulgări mici; apăsați în fundul unui vas de copt de 2 litri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute; scoateți din cuptor. Reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr într-un castron până când este moale și cremoasă. Se amestecă ouăle pe rând, până se omogenizează. Amestecați treptat smântâna, vanilia și coaja de lămâie.
Se toarnă amestecul peste crustă.
Coaceți până când este ferm la atingere, 45 până la 55 de minute. Între timp, faceți toppingul combinând afinele, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti pana se ingroasa. Lăsați amestecul să se răcească.
Se toarnă amestecul de afine răcit deasupra stratului de cremă de brânză. Chill cheesecake asamblat în frigider peste noapte.