Cheesecake-ul cremos la cuptor este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 581 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ouă, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake Cremos, Cremă De Brânză Amaretto, și Cheesecake Cremos Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați firimiturile graham cracker, zahărul și untul; apăsați ferm pe fundul tigaiei springform de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți treptat în laptele condensat îndulcit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ouă și suc de lămâie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ouă
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor; se acoperă cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți 5 minute mai mult. Se răcește 1 oră. Se răcește cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se ornează cu umplutură de plăcintă. Păstrați resturile acoperite în frigider.