Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Răsucirile cu Cheddar-Herb ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 182 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, oregano, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale, Răsuciri De Pâine Cheddar, și Răsuciri De Plante De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Într-un castron, combinați brânza, ierburile și cayenne. Se condimentează cu sare.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o foaie de patiserie într-un dreptunghi de 16 x 9 1/2 inch. Cu partea scurtă orientată spre tine, întinde jumătate din amestecul de brânză peste jumătatea inferioară a foii de patiserie. Îndoiți jumătatea superioară a produselor de patiserie spre dvs. peste jumătatea inferioară, închizând amestecul de brânză (în dreptunghi de 8 pe 9 1/2 inch). Apăsați patiseria în jos pentru a ajuta straturile de aluat să adere și să forțeze buzunarele de aer.
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 8 pe 16 inci.
Se transferă pe foaia de copt; se răcește timp de 20 de minute. Repetați cu foaia de patiserie rămasă și amestecul de brânză. Se da la frigider pentru 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la425f.
Scoateți -17°oaie de patiserie din frigider și așezați-o pe o tăietură ușor făinată.
Așezați o foaie proaspătă de pergament pe foaia de copt. Cu un cuțit ascuțit, tăiați marginile inegale din patiserie, apoi tăiați patiseria în benzi de 32 de 1/2 pe 8 inci. Ținând 1 capăt în fiecare mână, răsuciți fiecare bandă de 3 sau 4 ori și așezați 1 inch pe foaia de copt căptușită, apăsând capetele în jos. (Veți potrivi 10 până la 12 răsuciri pe fiecare foaie.)
Coaceți răsucirile timp de 12 până la 14 minute, până se rumenesc.
Transferați răsucirile pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Repetați cu patiseria rămasă.
Se servește la temperatura camerei.