Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale

Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Răsucirile cu Cheddar-Herb ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 182 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, oregano, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cheddar-Răsturnări De Plante Medicinale, Răsuciri De Pâine Cheddar, și Răsuciri De Plante De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Într-un castron, combinați brânza, ierburile și cayenne. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o foaie de patiserie într-un dreptunghi de 16 x 9 1/2 inch. Cu partea scurtă orientată spre tine, întinde jumătate din amestecul de brânză peste jumătatea inferioară a foii de patiserie. Îndoiți jumătatea superioară a produselor de patiserie spre dvs. peste jumătatea inferioară, închizând amestecul de brânză (în dreptunghi de 8 pe 9 1/2 inch). Apăsați patiseria în jos pentru a ajuta straturile de aluat să adere și să forțeze buzunarele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
3
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 8 pe 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Se transferă pe foaia de copt; se răcește timp de 20 de minute. Repetați cu foaia de patiserie rămasă și amestecul de brânză. Se da la frigider pentru 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la425f.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Scoateți -17°oaie de patiserie din frigider și așezați-o pe o tăietură ușor făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Așezați o foaie proaspătă de pergament pe foaia de copt. Cu un cuțit ascuțit, tăiați marginile inegale din patiserie, apoi tăiați patiseria în benzi de 32 de 1/2 pe 8 inci. Ținând 1 capăt în fiecare mână, răsuciți fiecare bandă de 3 sau 4 ori și așezați 1 inch pe foaia de copt căptușită, apăsând capetele în jos. (Veți potrivi 10 până la 12 răsuciri pe fiecare foaie.)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Coaceți răsucirile timp de 12 până la 14 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Transferați răsucirile pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Repetați cu patiseria rămasă.
9
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Revista