Chard-sau Collard-Wrapped Polenta - pachete Chile Tamale din ' inima farfuriei
Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mămăligă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Atac de cord pe o farfurie Alfredo + mănâncă gălbenușurile, Lablabi (supă tunisiană de năut) din ' inima farfuriei, și Salată de pâine și varză la grătar cu ceapă roșie ,nuci și smochine, din inima farfuriei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală mare de apă pentru a fierbe.
Între timp, puneți o cratiță medie la foc mediu timp de aproximativ un minut, apoi adăugați 1 lingură de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia. Aruncați ceapa și chimenul și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa se înmoaie.
Adăugați chili-ul, sarea și puțin piper și saut pentru încă 5 minute sau până când chili-ul se înmoaie.
Adăugați încă o lingură de ulei, dacă doriți, și presărați mămăliga, amestecând pentru a acoperi. Reduceți căldura la mediu-scăzut și sautați amestecul timp de aproximativ 5 minute sau până când boabele devin ușor prăjite.
Când apa fierbe, adăugați 3 căni, câte 1 cană la amestecul de mămăligă, amestecând-o, apoi acoperind cratița între adaosuri, astfel încât mămăliga să o absoarbă (ca și cum ați face risotto, dar cu mai puțină agitare). Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. (Lăsați apa rămasă să fiarbă în oala de pe aragaz.) Când cele 3 căni sunt încorporate și amestecul este fraged, 6 până la 8 minute, scoateți-l de pe foc și amestecați imediat brânza. Pus deoparte, acoperit.
Ridicați fiecare frunză de smog sau collard, pe rând, țineți-o de tulpină și scufundați întreaga frunză în apa clocotită, până la bază, ținând-o acolo până când coloana vertebrală devine suficient de suplă pentru a se îndoi fără a se rupe, 20 până la 30 de secunde, în funcție de dimensiune. Scuturați orice exces de apă și îngrămădiți frunzele albite pe o farfurie în timp ce mergeți. Uscați-le cu prosoape și, folosind foarfece, tăiați tulpinile de la baza frunzelor și aruncați-le.
Pentru a asambla pachetele, așezați aproximativ 1/4 cană din umplutură (puțin mai mult pentru frunzele mai mari; mai puțin pentru cele mai mici) lângă fundul fiecărei frunze și înfășurați-o strâns, pliată în lateral.
Așezați toate frunzele umplute cu cusătura în jos pe o farfurie. Dacă aveți umplutură rămasă, păstrați-o la îndemână.
Cu puțin timp înainte de servire, așezați o tigaie mare (de 10 până la 12 inci) la foc mediu timp de aproximativ un minut, apoi adăugați aproximativ 1/2 lingură de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați pachetele și saut-ul de pe ambele părți pentru un total de 5 până la 8 minute sau până când se încălzește. (Puteți, de asemenea, saut orice umplutură rămasă sau încălziți-o într-un cuptor cu microunde și serviți-o dedesubt sau presărată deasupra.)
Serviți pachetele calde sau calde.
Adăugați o ureche de porumb dulce proaspăt decojit la umplutură
Se ornează cu felii de avocado și pene de tei
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.