Chard-sau Collard-Wrapped Polenta - pachete Chile Tamale din ' inima farfuriei

Chard-sau Collard-Wrapped Polenta - pachete Chile Tamale din ' inima farfuriei
Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mămăligă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Atac de cord pe o farfurie Alfredo + mănâncă gălbenușurile, Lablabi (supă tunisiană de năut) din ' inima farfuriei, și Salată de pâine și varză la grătar cu ceapă roșie ,nuci și smochine, din inima farfuriei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare de apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, puneți o cratiță medie la foc mediu timp de aproximativ un minut, apoi adăugați 1 lingură de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia. Aruncați ceapa și chimenul și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați chili-ul, sarea și puțin piper și saut pentru încă 5 minute sau până când chili-ul se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
4
Adăugați încă o lingură de ulei, dacă doriți, și presărați mămăliga, amestecând pentru a acoperi. Reduceți căldura la mediu-scăzut și sautați amestecul timp de aproximativ 5 minute sau până când boabele devin ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Când apa fierbe, adăugați 3 căni, câte 1 cană la amestecul de mămăligă, amestecând-o, apoi acoperind cratița între adaosuri, astfel încât mămăliga să o absoarbă (ca și cum ați face risotto, dar cu mai puțină agitare). Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. (Lăsați apa rămasă să fiarbă în oala de pe aragaz.) Când cele 3 căni sunt încorporate și amestecul este fraged, 6 până la 8 minute, scoateți-l de pe foc și amestecați imediat brânza. Pus deoparte, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Ridicați fiecare frunză de smog sau collard, pe rând, țineți-o de tulpină și scufundați întreaga frunză în apa clocotită, până la bază, ținând-o acolo până când coloana vertebrală devine suficient de suplă pentru a se îndoi fără a se rupe, 20 până la 30 de secunde, în funcție de dimensiune. Scuturați orice exces de apă și îngrămădiți frunzele albite pe o farfurie în timp ce mergeți. Uscați-le cu prosoape și, folosind foarfece, tăiați tulpinile de la baza frunzelor și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Chard ElvețianChard Elvețian
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Pentru a asambla pachetele, așezați aproximativ 1/4 cană din umplutură (puțin mai mult pentru frunzele mai mari; mai puțin pentru cele mai mici) lângă fundul fiecărei frunze și înfășurați-o strâns, pliată în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați toate frunzele umplute cu cusătura în jos pe o farfurie. Dacă aveți umplutură rămasă, păstrați-o la îndemână.
9
Cu puțin timp înainte de servire, așezați o tigaie mare (de 10 până la 12 inci) la foc mediu timp de aproximativ un minut, apoi adăugați aproximativ 1/2 lingură de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați pachetele și saut-ul de pe ambele părți pentru un total de 5 până la 8 minute sau până când se încălzește. (Puteți, de asemenea, saut orice umplutură rămasă sau încălziți-o într-un cuptor cu microunde și serviți-o dedesubt sau presărată deasupra.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
11
Serviți pachetele calde sau calde.
1
Adăugați o ureche de porumb dulce proaspăt decojit la umplutură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau Orice Plantă Care Vă PlaceSau Orice Plantă Care Vă Place
2
Se ornează cu felii de avocado și pene de tei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate73
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista