Charbonne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 545 calorii. Dacă aveți umăr de porc, făină, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați umărul de porc în bucăți mici. Într-o tigaie mare, sotează carnea de porc în unt și usturoi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
8 Cartofi Mari, Roșii, Curățați Bine
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați făina, sarea, piperul, Salvia, rozmarinul, chimenul, tarhonul și frunzele de dafin și amestecați. Apoi adăugați vinul și apa și acoperiți. Gatiti la foc mic timp de 30 de minute. Într-o tigaie separată, sotează slănina până când grăsimea s-a topit și se rumenesc. După ce carnea de porc a fost gătită timp de 30 de minute, adăugați slănină prestată în farfurie. Gatiti inca 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm