Char Chinezesc Siu Cotlete De Miel La Grătar

Reteta Char Siu Chinezesc cotlete de miel la gratar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 442 calorii, 57G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miere, cotlet de miel, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Pui Chinezesc Char Siu La Grătar, și Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați miel; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Marinați la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scurgeți mielul, lăsând niște marinată agățată. Mielul la grătar până când este ușor carbonizat și gătit până la coacerea dorită, aproximativ 21/2 minute pe parte pentru mediu-rar.
Se amestecă mierea și 1 lingură de apă într-o tigaie mică la foc mediu până se încălzește.
Periați Cotletele de miel.