Char Arctic prăjit cu Peperonata și sirop Balsamic

Char Arctic prăjit cu Peperonata și sirop Balsamic
Char Arctic prăjit cu Peperonatan și sirop Balsamic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 486 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ardei gras, file de cărbune arctic, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Încercați Somon prăjit cu Peperonatan și sirop Balsamic, Char Arctic prăjit în tigaie cu portocale și rozmarin Beurre Blanc, și Char Arctic prăjit lent cu Topping de semințe de lămâie-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și 1/2 linguriță sare kosher în robotul de bucătărie; pulsează până când pătrunjelul este tocat mărunt. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat ulei prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă ulei de plante prin filtru cu ochiuri fine, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Încălziți 3 linguri de ulei de plante și semințe de fenicul într-o tigaie mare, adâncă sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ardei gras, ceapă, 3/4 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper negru. Gatiti, amestecand des, 25 pana la 30 de minute (reducand focul daca este necesar) sau pana cand legumele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Aduceți oțetul balsamic și zahărul la fiert într-o cratiță mică. Se fierbe ușor 2 până la 3 minute sau până când este siropos și se reduce la 3 linguri. (Urmăriți cu atenție în ultimul moment, deoarece siropul se formează rapid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Așezați fileurile pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Se presară cu restul de 1/4 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8
Stropiți 2 linguri de ulei de plante uniform pe fileuri. Prăjiți în centrul cuptorului 8 până la 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Puneți peperonata (legume) pe 4 farfurii. Sus cu fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Stropiți uleiul de plante rămas și 1/2 până la 1 linguriță de sirop balsamic peste legume și pește pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista