Celebrul Fudge al Elisei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 48 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de cremă de marshmallow, nuci pecan, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles, Floare De Perete Fudge {Roșu Chile Fudge}, și Cupcakes cu ciocolată Fudge umplute cu ciocolată Fudge Cookie Bar și glazură de bezea Marshmallow.
Instrucțiuni
1
Căptușiți un vas pătrat de 8 inci cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Într-o cratiță grea la foc mediu, combinați zahărul, laptele evaporat, untul și sarea. Aduceți la fierbere și lăsați să se rostogolească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Unt
Zahăr
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă cremă de marshmallow, chipsuri de ciocolată, chipsuri de butterscotch, nuci pecan și vanilie. Continuați să amestecați până când crema de marshmallow este topită și toate ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
Cremă De Marshmallow
Chipsuri De Ciocolată
Vanilie
Nuci Pecan
4
Se toarnă în vasul pregătit.
5
Se dă la frigider timp de 2 ore, până când este ferm. Ridicați din vas, îndepărtați folia și tăiați-o în bucăți.