Cele Mai Bune Rulouri De Sparanghel / Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați cele mai bune rulouri de sparanghel/șuncă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sparanghel, șuncă de tip sandwich, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Sparanghel Cu Rulouri Crocante De Sparanghel, Rulouri De Sparanghel, și Rulouri de șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul la crocant-fraged.
Întindeți o parte a fiecărei felii de șuncă cu muștar.
Rotiți șuncă în jurul a 2-3 sulițe de sparanghel.
Role strat, partea cusătură în jos, într-un 11-in. x 7-în. vas de copt. Pune deoparte.
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Se amestecă în făină până se omogenizează. Se amestecă încet laptele, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Amestecați brânza și ceapa, dacă doriți.
Se toarnă peste rulouri de șuncă. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 20 de minute.